Heldag i smedjan

Idag har jag haft ledig från jobbet och njutit av en heldag i smedjan. Här en ”sneak peek” på arbetet och på det inte helt färdiga resultatet. Några av de här Änglavakterna kommer att få följa med till Asby på Skördemarknad om en vecka, några är redan tingade. Och i morgon är en ny dag 🙂I smedjan

Previous post
Next post

2 Responses to Heldag i smedjan

  1. Kajsa Erlingmark says:

    Hej! Tycker dina änglar är superfina, hur handlar man dem och vad kostar de?

    Bästa hälsningar

    Kajsa

  2. Mia says:

    Hej! Och tack – så roligt att du gillar dem! Har du vägarna förbi Killeberg mellan Osby och Älmhult är du hjärtligt välkommen till min lilla butik här i Killeboda. I annat fall går det fint att beställa via mail eller annat meddelande så skickar jag gärna, mot fraktkostnad. Välkommen att höra av dig, så tar vi det därifrån! /Mia