Payment with Klarna Payment with Swish
Egen tillverkning | Swish eller Klarna | Frakt 69:-

Änglavakt - finaste välkomnandet på trappan

Änglavakter - Skyddsänglar för ditt hem och din trädgård

Välkommen till MIA´s smedjas Änglavakter, där varje figur är skapad med omsorg och kärlek. Mina Änglavakter finns i olika storlek och stil, perfekta för att pryda din trädgård eller ditt hem, oavsett årstid. De är inte bara dekorativa utan också symboler för skydd och välvilja.

De handgjorda Änglavakterna finns i både rostigt och lackat utförande, med eller utan ljushållare. De är designade för att stå emot väder och vind, vilket gör dem till ett hållbart val för utomhusbruk. Men de är lika charmerande inomhus, där de kan sprida sitt lugna och beskyddande budskap.

Du kan välja mellan den lilla Änglavakten, som är en diskret men betydelsefull närvaro, eller den stora Änglavakten, som blir en markant figur i din omgivning. Kombinera dem gärna! Med stor och liten Änglavakt kan du skapa en harmonisk grupp som passar perfekt hos just dig.

Varje Änglavakt är unik, precis som vi människor, vilket gör dem till perfekta presenter för att visa någon att du bryr dig. Jag hoppas att du ska hitta din favorit!