Payment with Klarna Payment with Swish
Trygga betalningar | Säkra leveranser | Frakt 69:-

Silversmycken

Handgjorda silversmycken i äkta sterling silver 925. Formgivna och tillverkade av Mia Andersson i smedjan i Killeboda och inget smycke exakt det andra likt. Unika smycken för att du ska kunna visa omtanke, om dig själv eller någon annan. Med kärlek, styrka, glädje eller tröst - det som behövs just där och då.

Handgjorda silversmycken

I smedjan i Killeboda skapar jag handgjorda smycken i sterling silver.
Här föds änglar i silver, silverhjärtan, kvinnotecken och silverkors
tillsammans med ett och annat specialbeställt silversmycke. Halsband, örhängen, armband och fotlänkar.
Av respekt för miljön till allra största del av återvunnet material och alltid med tanken att allt ska komma till användning.
Mina smycken blir ofta dopgåva, konfirmationspresent, present till Morsdag och Alla hjärtan - eller uppskattad gåva till den som bäst behöver extra omtanke.

Emma bär silverhalsbandet Kvinnokraft, ett av MIA´s smedjas handgjorda silversmycken.Två handgjorda silversmycken, änglar i silver, på Mias arbetsbänk. Stämplade med MAK för Mia Andersson Killeberg och 925 för finhalten i silvret.Verktyg på Mias silverbänk. Olika tänger, en hammare, en pincett, en skål för lödvätska och en bit silvertråd. En FSC-märkt smyckesask med MIA´s smedjas logga tillsammans med en röd tulpan. .