Payment with Klarna Payment with Swish
Trygga betalningar | Säkra leveranser | Frakt 69:-

Silversmycken

Välkommen till MIA´s smedjas sortiment av handgjorda silversmycken i äkta sterling silver 925. Jag erbjuder ett unikt urval av smycken formgivna och tillverkade av mig, Mia Andersson i smedjan i Killeboda. Mina silversmycken är ett fint sätt att visa omtanke, om dig själv eller någon annan. Ge bort smycken som symboliserar kärlek, styrka, glädje eller tröst, det som behövs just där och då. Upptäck mitt sortiment och hitta det perfekta smycket för den speciella personen.

Handgjorda smycken i silver

I smedjan i Killeboda skapar jag smycken i äkta sterling silver, allt i egen design och tillverkning.
Här smider jag änglar i silver, silverhjärtan, kvinnotecken och silverkors
tillsammans med en och annan specialbeställning. Silverhalsband, örhängen, armband och fotlänkar.
Av respekt för miljön till allra största del av återvunnet material och alltid med tanken att allt ska komma till användning.
Mina smycken blir ofta dopgåva, konfirmationspresent, present till Morsdag och Alla hjärtan - eller uppskattad gåva till den som bäst behöver extra omtanke. Här kan du helt enkelt köpa ett silversmycke för alla tillfällen.

Alla produkter, kedjor som berlocker, är gjorda av sterlingsilver. Ett fantastiskt material som kan smältas ner och formas om gång på gång. 925 tusendelar silver legerat med främst koppar till en blandning med de bästa egenskaperna för ett vackert och hållbart smycke. Därav benämningen Silver 925 eller äkta silver. Till skillnad från ett silverpläterat smycke, som är gjort av andra metaller överdraget med en tunn hinna silver som med tiden slits ner, är smycket du köper av mig av äkta silver rakt igenom. Med tiden får det små repor och patina, vilket ofta bara gör det mer personligt. För att få bort eventuell oxidering (när silvret mörknat) går det bra att till exempel använda en putsduk för silver.

Emma bär silverhalsbandet Kvinnokraft, ett av MIA´s smedjas handgjorda silversmycken.Två handgjorda silversmycken, änglar i silver, på Mias arbetsbänk. Stämplade med MAK för Mia Andersson Killeberg och 925 för finhalten i silvret.Verktyg på Mias silverbänk. Olika tänger, en hammare, en pincett, en skål för lödvätska och en bit silvertråd. En FSC-märkt smyckesask med MIA´s smedjas logga tillsammans med en röd tulpan. .