Payment with Klarna Payment with Swish
Trygga betalningar | Säkra leveranser | Frakt 69:-

Silversmycken med änglar i silver

Välkommen till MIA´s smedja för att upptäcka mitt utbud av silversmycken med änglar! Här hittar du mina unika, handgjorda smycken som är skapade med tanken att sprida kärlek, styrka, tröst och glädje. Mina änglar i silver är perfekta som doppresenter, konfirmandgåvor, födelsedagspresenter, till dig själv eller för att visa någon du tycker om hur speciell hen är. Varje smycke är lika unikt som den person som bär det! Kika in och låt dig inspireras av mina änglar i silver!

Silveränglar - handgjorda och unika silversmycken

Sedan 2015 verkar jag, Mia Andersson, som silversmed. Vid min bänk spenderar jag många timmar och smyckena som formges och tillverkas här i Killeboda har med åren blivit många. Redan från början fanns änglarna med i mitt skapande och de har blivit något av mitt kännetecken. En av de första syns nu som min logga! 

Mina änglar blir silverhalsband, armband, vristlänkar och örhängen. Alla med namn från nära och kära.
Alva, med kropp sågad ur silverplåt, är störst och har fått namn efter en rar liten tös, kusinbarnet med de fina lockarna och spring i benen. Silverängeln Alva passar bäst i de längre kulkedjorna och blir ett snyggt långt halsband.
Näst i tur är Märta. Huvud, kropp och vingar formar jag av silvertråd med mina tänger innan jag löder ihop alla delar till en ängel som inte blir någon annan riktigt lik. Alldeles unik är också hon som fått låna ut sitt namn, en av mina närmsta vänner.
Signe är Alvas lillasyster, i verkliga livet och kanske även bland silveränglarna? Populär både hos gammal och ung och fin i en kortare halskedja. En kärleksfull och uppskattad present och den ängel jag sålt allra flest av genom åren.
Minstingen heter Ebba, precis som min omtänksamma svägerska, som har stått stark bredvid mig när livet varit tufft. 

Ebba är en omtyckt doppresent och i den tunna ankarkedjan ett riktigt snyggt och populärt silverhalsband till unga tjejer. Ebba finns också som fotlänk, armband och silverörhänge.