Payment with Klarna Payment with Swish
Trygga betalningar | Säkra leveranser | Frakt 69:-

Silversmycken med änglar i silver

Silveränglarna har blivit MIA´s smedjas signum. Lika olika som alla de kvinnor som bär dem, formade och lödda för hand i smedjan i Killeboda.
Ebba, Signe, Märta och Alva, med namn efter viktiga människor i mitt liv. Som doppresent, till konfirmanden, vännen eller dig själv. Med omtanke., kärlek, styrka, tröst och glädje!

Silveränglar - handgjorda och unika silversmycken

Sedan 2015 verkar jag, Mia Andersson, som silversmed. Vid min bänk spenderar jag många timmar och smyckena som formges och tillverkas här i Killeboda har med åren blivit många. Redan från början fanns änglarna med i mitt skapande och de har blivit något av mitt kännetecken. En av de första Alvorna jag gjorde syns nu som min logga. 

Mina änglar blir silverhalsband, armband, fotlänkar och örhängen.
Alva, med kropp sågad ur silverplåt, är störst och har fått namn efter en rar liten tös, kusinbarnet med de fina lockarna och spring i benen. Silverängeln Alva passar bäst i de längre kulkedjorna och blir ett snyggt långt halsband.
Näst i tur är Märta. Huvud, kropp och vingar formar jag av silvertråd med mina tänger innan jag löder ihop alla delar till en ängel som inte blir någon annan riktigt lik. Alldeles unik är också hon som fått låna ut sitt namn, en av mina närmsta vänner.
Signe är Alvas lillasyster, i verkliga livet och kanske även bland silveränglarna? Populär både hos gammal och ung och fin i en kortare halskedja. En kärleksfull och uppskattad present och den ängel jag sålt allra flest av.
Minstingen heter Ebba, precis som min omtänksamma svägerska, som har stått stark bredvid mig när livet varit tufft. 

Ebba är en omtyckt doppresent och i den tunna ankarkedjan ett riktigt snyggt och populärt silverhalsband till unga tjejer. Ebba finns också som fotlänk, armband och silverörhänge.