Payment with Klarna Payment with Swish
Trygga betalningar | Säkra leveranser | Fraktfritt från 1200:-

Silverhalsband

Handgjorda silverhalsband, formgivna och tillverkade i äkta sterling silver 925 av Mia Andersson i smedjan i Killeboda. En omtänksam present till dig själv eller till någon annan som du bryr dig om.

Halsband i silver

När du köper ett silverhalsband från MIA´s smedja kan du vara säker på att det är formgett och småskaligt tillverkat för hand och med omsorg av mig, Mia Andersson, i min silversmedja i Killeboda stax söder om Älmhult och mitt emellan Växjö och Kristianstad. Här smider jag änglar, silverkors och hjärtan i silver till vackra halsband att bära till vardags och fest. Kedjor finns att välja i olika längd och stil för att du ska få precis det smycke du vill ha. Givetvis är även halskedjorna tillverkade av äkta sterling silver 925. Här hittar du en guide med tips och råd när du ska välja kedja

Många av mina kunder ger bort ett smycke till någon som behöver extra omtanke och det gör mig varm i hjärtat. Andra köper silverhalsbandet till sig själva och det gör mig alltid lika glad! Ibland får halsbandet vara en tröst, ibland ett "Välkommen" som doppresent och ofta ett "Tack" eller "Älskar dig!" ❤
Som dopgåva, examens- eller konfirmationspresent, till födelsedagar och av kärlek passar ett silverhalsband från MIA´s smedja fint, inget smycke blir exakt det andra likt. 

Använd ditt silverhalsband ofta och gärna, det är bästa sättet att sköta det och gör att det håller sig fint länge! Förvarar du det dessutom i tex en liten zip-påse av plast när det inte används så dröjer det innan det oxiderar, vilket allt silver gör med tiden.
Har ditt smycke blivit smutsigt går det utmärkt att tvätta det med diskmedel och ljummet vatten. Du kan använda en mjuk tandborste för att komma åt i skrymslen och vrår, jättebra också för att komma åt att rengöra en kulkedja. Oxidation tas bort med tex en putsduk för silver.