Payment with Klarna Payment with Swish
Egen design och tillverkning | Swish eller Klarna | Frakt 69:-

Kvinnokraft - silversmycken med kvinnosymbolen

Kvinnokraft - handgjorda silversmycken från MIA's smedja med den ikoniska kvinnosymbolen. Kraft, mod, stolthet och styrka! 

Kvinnokraft - handgjorda feministiska smycken i äkta silver.

Här hittar du enkelt snygga ringar, örhängen, halsband, armband och fotlänkar som utstrålar styrka, tidlös stil och en cool attityd.

Som erfaren svetsare i en traditionellt mansdominerad branch har Kvinnokraft en särskild betydelse för mig. Det handlar om att vara stark och stolt, att stötta varandra och att stå upp för respekt, något som ibland är självklart, men andra gånger kräver mod och engagemang. Mina smycken med feministiska symboler är en påminnelse om kvinnans kraft, mod och kamp. De symboliserar även vår gemensamma styrka och solidaritet.

Alla silversmycken från MIA's smedja är unikt designade och tillverkade av mig, Mia Andersson, i min verkstad i Killeboda. Där arbetar jag sedan 2015 som silversmed och strävar för miljöns skull efter att i så stor utsträckning som möjligt använda mig av återvunnet silver när jag skapar.

Hitta dina favoriter i Kvinnokraft-kollektionen och låt dina smycken bli påminnelser om din egen styrka och kraft. En symbol för att fira och hylla det som gör dig unik.

Kvinnokraft är också en hyllning till de som kämpat före oss.

Bär den med stolthet!