Payment with Klarna Payment with Swish
Från smedjan med omtanke | Handgjort & hållbart | Fraktfritt från 1600:-

Kvinnokraft

Välkommen till Kvinnokraft - en kollektion av handgjorda silversmycken från MIA's smedja, alla prydda med den ikoniska kvinnosymbolen. Här hittar du enkelt snygga ringar, örhängen, halsband, armband och fotlänkar som utstrålar styrka, tidlös stil och en cool attityd.

Som en erfaren svetsare i en bransch som traditionellt domineras av män, har Kvinnokraft en särskild betydelse för mig. Det handlar om att vara stark och stolt, att stötta varandra och att kämpa för respekt, något som ibland är självklart, men andra gånger kräver mod och engagemang. Mina smycken med feministiska symboler är en påminnelse om kvinnans kraft, mod och kamp. De symboliserar även vår gemensamma styrka och solidaritet.

Alla silversmycken från MIA's smedja är unikt designade och tillverkade av mig, Mia Andersson, i min verkstad i Killeboda. Sedan 2015 har jag arbetat som silversmed och jag strävar efter att använda återvunnet silver så mycket som möjligt för att ta hand om vår miljö.

Hitta dina favoriter i Kvinnokraft-kollektionen och låt dina smycken bli påminnelser om din egen styrka och kraft. En symbol för att fira och hylla det som gör dig unik.

Kvinnokraft är också en hyllning till de som kämpat och kämpar.

Bär den med stolthet!