Payment with Klarna Payment with Swish
Egen tillverkning | Swish eller Klarna | Frakt 69:-

Tips om härliga småskaliga tillverkare och företag

En av alla fördelar med att själv vara småföretagare är att man möter så många andra som brinner för sina unika produkter, butiker och företag. Här samlar jag några av dem. Välkomna att ta del av tipsen! 

HUMLE från Kalvsved

Säljs i butiken Hantverksgatan 7 i Älmhult.
HUMLE från min hembygd i Östergötland tillverkar ekologiska smörjor och tvålar av 100% ekologiska, vegetabiliska oljor. I recepten tillför de humleolja som de utvinner ur sin egenodlade humle. 

Made By Pihl

Linda från Falun lärde jag känna på en utbildning i Kreativt Entreprenörskap. Så lämpligt - för det här är en tjej med många strängar på sin lyra - inspiratör, föreläsare och keramiker.

Visit Osby

På Visit Osby  finns information för den som vill besöka oss här i gränstrakterna mellan Skåne och Småland. Här hittar du tips om badplatser, restauranger, hotell och upplevelser som Jeppa S trädgård, IKEA Museum och Lekoseum.  

Terra Alba

Marie Karlsson driver Terra Alba. Konst och konsthantverk i flera tekniker, med stor eftertanke och skicklighet. I butiken Hantverksgatan 7 är vi kollegor och där kan du uppleva hennes vackra keramik och akvareller.

Freja Form Keramik

Ännu en kollega från Hantverksgatan 7  är kreativa Anne Hård.
Keramiker med känsla för det organiska som skapar bland annat de välkända vackra kronärtskockorna.