Payment with Klarna Payment with Swish
Från smedjan i Killeboda | Handgjort & hållbart | Snabb leverans

Hantverksgatan 7 - äntligen är butiken i Älmhult öppen!

|13/09, 2023

Hantverksgatan 7 - äntligen är butiken i Älmhult öppen!

Som jag har längtat! Som vi har jobbat! Och nu äntligen har vi öppnat dörren för att bjuda in till den mest bedårande butiken i byn! Lite partisk här, men vi är verkligen så himla glada över miljön, innehållet och stämningen i det lilla huset på Hantverksgatan 7c i Älmhult, Småland. Att döma av leendet de flesta besökarna får runt munnen när de stiger in så är det fler än vi som trivs. Fantastiskt roligt!
Vi, tänker du? Ja, men precis! Nu har jag två roliga, begåvade och livsbejakande kollegor i Anne Hård, som driver Freja Form, och Marie Karlsson, Terra Alba. Tillsammans driver vi Hantverksgatan 7, där du hittar vårt hantverk i keramik, smide, silver och akvarell. Dessutom finns väl utvalda produkter från andra småskaliga tillverkare, som hudvård från Humle och handtryckt textil från Kiki Freese.

Öppettider:
to-fr 12-18
lö 10-14

Är ni ett litet – eller stort – sällskap som vill se våra skapelser och kanske höra vår historia utanför våra ordinarie öppettider? Hör av er så bokar vi in er!

 Webbshopen här på miassmedja.se kommer fortsätta fungera precis som vanligt, med silversmycken och svetsat för hem och trädgård. 

Allt gott - och välkommen till Älmhult! 

/Mia