Payment with Klarna Payment with Swish
Trygga betalningar | Säkra leveranser | Frakt 69:-

För trädgård och uteplats

Änglar och klot. Växtstöd, marschallhållare och regnmätare. I smedjan i Killeboda formges och svetsas trädgårdssmide som är unikt och gjort för att hålla länge. Trädgårdsglädje i rost eller tålig pulverlack.
Så långt det är möjligt används återbrukat material. Överbliven och tillvaratagen metall från närliggande industrier upcyclas till egensinnigt krokiga änglar och materialet kommer till nytta och glädje igen.

Emmaklot

1 350 kr

Spirande

749 kr

LED-ljus

69 kr


Rostigt trädgårdssmide

"Att tända svetsen gör mig fortfarande lycklig..."
Efter tio år som industrisvetsare älskar jag fortfarande hantverket. Målsättningen är att kunna skicka med av den känslan till dig som köper något från min smedja. För trädgården finns växtstöd, marschallhållare och regnmätare, alla av egen design och tillverkning.
Upcycling av spill från närliggande industrier och en tanke om att allt ska tas tillvara är något som av respekt för natur och miljö genomsyrar företaget. Välkommen till MIA´s smedja!

Flera växtstöd Spirande ligger på smedjans golv. Mia har just svetsat och  metallen är glödande. På Mias arbetsbänk framför fönstret i smedjan ligger svetshjälmen och flera Änglavakter som snart är klara..